Új bejegyzés írása a vendégkönyvbe
Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bejegyzésével!
Sterling
2022. november 12. szombat, 17:57 | Grand Rapids
сериал
Helena
2022. október 24. hétfő, 19:48 | Llandough
мотивация невинность в дизайне человека дизайн человека онлайн бесплатно с расшифровкой на русском
Andy Rouse
2021. május 06. csütörtök, 06:31 | Martonfa
We bought two bottles of the 2019 rosé and christened our new garden table with one of them on the first spring day warm enough to sit outside. We were very impressed, and it was an eye-opener to discover a truly characterful rosé over 13 degrees. Hope the 2020 is just as good!
Sikonya Ferenc
2020. november 28. szombat, 07:33 | Budapest
A nyári pincelátogatásunkkor vásárolt borok közül most bontottuk fel egy 2019-es rozét.
A színe gyönyörű ,az íze kiváló,nekünk nagyon bejött.Szerencse,hogy van még 3 üveg belőle.
Gratulálunk a Borásznak.
Edus
2019. szeptember 19. csütörtök, 08:15 | Szeged-Kiskundorozsma
Tegnap itt Szegeden a BorTéren kóstoltam a Blauburger bort - ajánlás alapján - nem csalódtam!
Évek óta ezen a rendezvényen itt találkozunk a barátokkal, mindenféle egyeztetés nélkül!
BorTér nyitó nap: Tringa!
További jó egészséget kívánok és még sok-sok BorTeret együtt!
Szabó Tamás
2018. november 16. péntek, 13:25 | Budapest XI.
Már akkor volt szerencsém megismerni a Tringa borokat, amikor a márkanév még nem létezett. Talán 1998.-2000. körül lehetett. Zamatos, testes, emlékezetes Kékfrankosokat, Cabernet Sauvignon-okat tudtam akkor inni Gál Antal munkája nyomán. Ezért is volt nagy az öröm a lelkemben, amikor találkozhattam a Tringa borokkal, majd a pincészet Tulajdonosával. Megismerve Mindkettőt, egyértelmű számomra, miért is jó a Tringa, és miért fogom fogyasztani - persze csak mértékkel - ameddig csak tehetem. Köszönöm!
Makra Péter
2018. március 12. hétfő, 10:37 | Szeged
Családi összejöveteleinken, fontosabb rendezvényeinken mi közkívánatra rendszeresen, sőt az utóbbi időkben már csakis Tringa vörösbort fogyasztunk. Korábban egy borász nagy-rendezvényen meglátogattuk családostól Szekszárdon a szőlészetüket és borászatukat, sőt két napig a vendégházban is aludtunk. A rendkívül finom vacsora és borkóstolás után a csodálatos madárcsicsergéses reggel, a hagyományos szekszárdi finomságokkal teli rendkívül finom, házias reggeli is felejthetetlen élmény volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem személy szerint a 2012 és a 2014-es évjáratú Cabernet Franc (Görögszó dűlő), valamint a 2011-es Mirage vörösboraik a kedvenceim, van még ezekből néhány palack eltéve a családban a jobb időkre. Ezek mindegyike igen nagy potenciálú, nem félünk attól, hogy veszítenek az élvezeti értékükből. Olyanok, mint a jó nők, az idő előrehaladtával még jobbak, még kitűnőbbek lesznek. :-) Köszönjük kedves Gál Anti!
Gábor
2017. november 08. szerda, 22:52
A hétvégén remegő kézzel bontattam meg az utolsó előtti Opiumot. (2012) Szülinapom volt. A pincémben szépen fektetve pihent jó porosan. Fenomenális volt. Köszönet a pincészetnek!

Után még egy Merlot is elfogyott..., szintén remek bor.
Bathó Attila
2016. december 24. szombat, 16:53 | Zsámbék
Most bontottunk egy 2006-ban vásárolt Phaeton cuvéet! Über brutál! Thx! Boldog ünnepeket!
Attila
Kuti Vilmos
2016. március 06. vasárnap, 02:09 | Brüsszel
A borok tipikusan egész szájat betöltő, dús, nagyon gazdag és nagyon komoly szerkezetű nagyágyúk amikben mindenből nagyon sok van. Ez baj? Nem hiszem, mert bizonyos évjáratokban kivételes területi adottságok sajátosságait kihasználva nem kell a trendekhez igazodni. Ha meg tudjuk mutatni a brutál stílt, akkor tegyük meg. Fantasztikus a franc. 16-os alkohollal is...mert a struktúra ad hozzá minden mást!